Χάρισε ΔΥΝΑΜΗ-κόψε τα μαλλιά σου για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

 

ALMA YOIS   “Όταν το ελάχιστο μέγιστο γίνεται”.   

 Μία πράξη αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο γεμίζει την καρδιά με χαρά και ψυχική γαλήνη.

                                            charise-dinami11
Σκέφτεσαι να κουρευτείς; Μην το σκέφτεσαι και χάρισε τα μαλλιά σου σε κάποιον που το έχει ανάγκη!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ: ΤΡΟΠΟΙ ΔΩΡΕΑΣ     

magda2         magda 
– Κόψετε μαλλιά σας: Για να δωρίσετε τα μαλλιά σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αλογοουρά σας να έχει μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά. Αφού τη μετρήσουμε, την κόβουμε και τη στέλνουμε εμεις στο “Άλμα Ζωής”. Για αναλυτικές οδηγίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.almazois.gr και στο  www.ab.gr.

key-visual-charise-dinami1

Η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής”, μας αποκαλύπτει: «Πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο λένε ότι όταν φορούν περούκα αισθάνονται καλύτερα με την εξωτερική τους εικόνα, σε μια πολύ δύσκολη μάχη της ζωής τους. Όταν οι άνθρωποι κάνουν δωρεές στο πρόγραμμα «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ», βοηθούν ώστε αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να νιώθουν ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνες τους.».
Το κομμωτήριο μας θέλει να συμβάλει σε αυτή την εκστρατεία και να προσφέρει τα μαλλιά των πελατών μας στο “Άλμα Ζωής”.

Αν θέλετε να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς, ελάτε στο κομμωτήριο μας  και κουρέψτε τα μαλλιά σας  και δωρίσετε τα στους συνανθρώπους μας στο “Άλμα Ζωής”.
Κόψε, λοιπόν, τα μαλλιά σου και χάρισε την δύναμή σου! Και για να σου κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την απόφαση, πάρε εδώ μέσα από την σελίδα μας ιδέες από ωραία κουρέματα!

Το μόνο που σου μένει τώρα είναι να κλείσεις ραντεβού στο τηλέφωνο 2310845064