Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 | Oι τάσεις στα μαλλιά που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Oι τάσεις στα μαλλιά που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Άνοιξη Καλοκαίρι 2020 | Oι τάσεις στα μαλλιά που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

 

Οι εβδομάδες μόδας συνεχίζουν κανονικά και εμείς δεν σταματάμε να σημειώνουμε τάσεις για την επόμενη σεζόν. Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, συνηθίσαμε να βλέπουμε πιο εναλλακτικές και, ίσως πολλές φορές, πιο εκκεντρικές τάσεις στα μαλλιά. Αυτή την φορά όμως, παρατηρήσαμε πως οι σχεδιαστές πόνταραν σε πιο κλασσικά και εύκολα χτενίσματα, αποδεικνύοντας πως το διαχρονικό παραμένει must.

Οι τάσεις στα μαλλιά που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Soft sleek

Στον οίκο Burberry, είδαμε πως η λέξη κλειδί είναι το effortless chic ακόμη και στα μαλλιά. Υγιή, λαμπερά και sleek μαλλιά με χωρίστρα στη μέση θα είναι η τάση που θα κυριαρχήσει την Άνοιξη. Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ, αφού είναι μία εύκολη τάση και μπορείς να την υιοθετήσεις για όλες τις ώρες.

Wet look

Ο Chistopher Kane, μας προτείνει να δοκιμάσουμε το wet look ακόμη και στο ponytail μας. Βρεγμένα μαλλιά προς τα πίσω, φυσικό μακιγιάζ και πολλή αυτοπεποίθηση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

<P> Christopher KaneChristopher Kane

 

Chic σινιόν

Aν πίστευες πως το αυστηρό σινιόν είναι ξεπερασμένο ή ιδανικό για μεγαλύτερες ηλικίες, η Victoria Beckham θέλει να σου αλλάξει γνώμη. Η σχεδιάστρια μας ανέδειξε πως το it hair look την επόμενη σεζόν θα είναι αυστηρό και chic. Χαμηλός καλοφτιαγμένος κότσος με όλα τα μαλλιά πίσω και είναι μια τάση που θα λατρέψεις ή θα απλά θα αγνοήσεις.

πηγή: missbloom