ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ

  I met the boy I’m going to marry...

Υπάρχουν πολλά νυφικά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας τη μέρα του γάμου σας. Το βασικό είναι να διαλέξετε ένα στυλ που ταιριάζει όχι μόνο στο πρόσωπο σας, αλλά και στο στυλ του νυφικού σας.

Νυφικά χτενίσματα που αφήνουν το λαιμό να φανεί όπως ένας νυφικός κότσος είναι κλασσικά και δε χάνουν ποτέ τη γοητεία τους. Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά μπορείτε να κάνετε μπούκλες ή να τα πιάσετε μισά μισά.

Όταν διαλέγετε το νυφικό χτένισμα σας, να έχετε υπόψη σας αν θα φορέσετε πέπλο, τιάρα, ή οτιδήποτε άλλο στο κεφάλι σας. Αν έχετε σκοπό να φορέσετε πέπλο ή λουλούδια, είναι προτιμότερο να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω. Αν έχετε σκοπό να φορέσετε τιάρα, είναι προτιμότερο να πιάσετε τα μαλλιά σας πάνω. Δεν είναι ανάγκη να έχετε κάποιο περίτεχνο νυφικό χτένισμα για να εντυπωσιάσετε. Το ίδιο εντυπωσιακό μπορεί να είναι και ένας απλός κότσος ή μια απλή ψηλή αλογοουρά αρκεί να ταιριάζει στο στυλ σας. Το νυφικό χτένισμα  πρέπει να αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σας, το στυλ σας και να συμπληρώνει το νυφικό, το πέπλο και ότι επιλέξετε για να τη στολίσετε κορώνα, κουάφ ή φυσικό λουλούδι…

Τα μαλλιά σας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο , την ημέρα που παντρεύεστε , όπου δικαιούστε να λάμπετε και να ξεχωρίζετε, εμπιστευτείτε μας για να είστε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Προετοιμαστείτε για την πιο ευτυχισμένη και σημαντική ημέρα της ζωής σας χωρίς extra χρεώσεις αλλά με τις κανονικές και προσιτές τιμές μας.

Συμβουλευτείτε μας έγκαιρα ώστε να προλάβετε να κάνετε μία εντυπωσιακή και προσεγμένη εμφάνιση, με άνεση χρόνου, την ημέρα του γάμου σας χωρίς άγχος.

Καλό θα ήταν το δοκιμαστικό να γίνει κατόπιν ραντεβού. Έτσι και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για να σας φροντίσουμε. Η πρόβα νυφικού χτενίσματος έχει διάρκεια περίπου μία, με μιάμιση ώρα.

Το κομμωτήριο μας  με την πείρα και την εξειδίκευση που διαθέτει, θα φροντίσει για την πραγματοποίηση του νυφικού σας  χτενίσματος, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Σας περιμένουμε , να συζητήσουμε μαζί για …την ομορφότερη μέρα  σας!!!

BridesBrides