LASIO KERATIN TREATMENTS LASIO PROFESSIONAL HAIRCARE

LASIO KERATIN TREATMENT

Κάθε γυναίκα έχει την υπογραφή της….ποια είναι η δική σας;;;;;

 

Lasio+Logo+       

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ LASIO KERATIN

Παγκόσμιοι πρωτοπόροι στην κερατίνη, η Lasio Professional Hair Cair παρουσιάζει την σειρά LASIO Keratin για μια εξατομικευμένη εμπειρία πολυτέλειας χωρίς προηγούμενο.

Καλώς ήρθατε λοιπόν, ελάτε  να σας συστήσουμε την κατάλληλη θεραπεία, σήμερα!

Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatments είναι θεραπείες που βασίζονται στο νερό εφαρμόζοντας με σπρέι, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη εφαρμογή και όχι εφαρμογή  με μπολ και πινέλο. (ΔΕΝ περιέχει θεϊκές ενώσεις, επειδή οι θεϊκές ενώσεις διασπούν τα έλαια στις θεραπείες, πράγμα που προκαλεί την συντομότερη αποδυνάμωσή των θεραπειών).

Επειδή οι θεραπείες μας βασίζονται στο νερό, απαιτούν μια σειρά αποθεραπείας χωρίς Χλωριούχο νάτριο και αλάτι. Το νάτριο διασπά την υδατική βάση, με αποτέλεσμα να μην διαρκεί η θεραπεία τόσο όσο θα διαρκούσε με την κατάλληλη σειρά αποθεραπείας.

LASIO KERATIN TREATMENTSimages (4)

  • Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatments είναι θεραπείες επαναφοράς που ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα των μαλλιών στο 100% ς ΔΕΝ είναι χημικές ισιωτηκές η ισιωτικές Ιαπωνέζικου τύπου. Είναι θεραπείες που ενεργοποιούν με την θερμότητα που μπορούν να μειώσουν μέχρι και 90% το κατσάρωμα των μαλλιών, ανάλογα με την θεραπεία.
  • ΟΙ Θεραπείες LASIO Keratin Treatments εμποτίζουν τα μαλλιά με Υδρολυμένη Ανθρώπινη Κεράτινη των μαλλιών, την ποιοτικότερη και δραστηριότερη κερατίνη πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μαλλιών. Η Υδρολυμένη Ανθρώπινη Κερατίνη είναι ακριβές αντίγραφο της κερατίνης που βρίσκεται  φυσικά στα μαλλιά σας. Όταν κάνετε χημικές εργασίες στα μαλλιά σας, χάνετε αυτή η κερατίνη, με αποτέλεσμα θαμπά, κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά.
  • Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από οποιαδήποτε εργασία χρώματος η χημική επεξεργασία.
Lasio          #HYPERSILK
  •  H HYPERSILK LASIO είναι η σειρά φροντίδας που ακολουθεί την θεραπεία και δημιουργήθηκε ειδικά ώστε να λειτουργεί παράλληλα με τις θεραπείες κερατίνης μας.
  • Η HYPERSILK LASIO είναι εμποτισμένη με Υδρολυμένη Κερατίνη Ανθρώπινης τρίχας, δηλαδή με την ιδία κερατίνη με την οποία είναι εμποτισμένες οι θεραπείες μας. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την σειρά  HYPERSILK, ενδυναμώνει την κερατίνη στα μαλλιά σας, επιτρέποντας έτσι την θεραπεία να διαρκέσει περισσότερο χρόνο!!!

      Lasio1  

      #HYPERSILK Replenishing Shampoo & Conditioner

  •  Το HYPERSILK Replenishing Shampoo & Conditione δεν περιέχουν Χλωριούχο Νάτριο και είναι εμποτισμένη με Υδρολυμένη  Κερατίνη Ανθρώπινης τρίχας.

     Το #Hypersilk Color Treated Shampoo & Conditioner     images (2)

Το Hypersilk Color Treated Shampoo & Conditioner για βαμμένα μαλλιά θρέφουν  τα μαλλιά με ένα μείγμα Αμινοξέων, Βιταμινών και Αντιοξειδωτικών. Περιέχουν μια σύνθεση προστασίας από τις ακτίνες UV, που κάνει το χρώμα να διαρκεί περισσότερο. Είναι εμποτισμένα  με Υδρολυμένη  Κερατίνη ανθρώπινης τρίχας ώστε να ενισχύεται η Θεραπεία Κερατίνης LASIO με κάθε χρήση. Προωθούν την ανάπτυξη των μαλλιών , παρέχουν επιπλέον λάμψη.

Η #HYPERSILK Revitalizing Masque (Ενυδατική Μάσκα)  images (3)

προστατεύει τα μαλλιά από το νάτριο

Φροντίστε τα μαλλιά σας με την σειρά HYPERSILK LASIO

Συχνές ερωτήσεις:

Τι είναι η κερατίνη και γιατί είναι σημαντική για τα μαλλιά μου;

Η Κερατίνη είναι μια πρωτεΐνη, ένα βασικό συστατικό της τρίχας (ξεπερνάει το 90%) και όχι μόνο, καθώς βρίσκεται και στο δέρμα, τα δόντια και τα νύχια μας. Είναι δηλαδή μια πρωτεΐνη που την παράγει ο ίδιος μας ο οργανισμός καθημερινά. Η πρωτεΐνη Κερατίνη λοιπόν, αποτελείται από μια μοναδική αλυσίδα ενός συνδυασμού 18 αμινοξέων. Τα αμινοξέα αλλά και οι άλλες ουσίες που συνθέτουν την Κερατίνη, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, καθορίζουν και τον τύπο της τρίχας. Αν δηλαδή θα είναι χοντρή, λεπτή, αδύναμη, ελαστική κλπ. Πολλές φορές και κυρίως λόγω των εξωτερικών επιθέσεων που τα μαλλιά μας δέχονται (ήλιος, θερμότητα, χημικές εργασίες) η Κερατίνη καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μαλλιά ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα, άτονα, με ανοιχτά λέπια και ψαλίδα. Τότε είναι που οι “ειδικές δυνάμεις” πρέπει να αναλάβουν δράση. Κι αν μέχρι τώρα πιστεύαμε πως μόνο το ψαλίδι του κομμωτή μπορεί να μας απαλλάξει από τα κατεστραμμένα μας μαλλιά, η τεχνολογία έρχεται να μας δώσει ελπίδα, αλλά και απίστευτα αποτελέσματα: η Κερατίνη μπορεί να “συμπληρωθεί” στα μαλλιά μας από τα προϊόντα περιποίησης που είναι πλέον στη διάθεσή μας.Lasio Αυτό είναι ακριβώς ότι η LASIO KERATIN TREATMENTS κάνουν! Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatment  είναι θεραπείες που βασίζονται στο νερό εφαρμόζονται με σπρέι, επιτρέποντας γρήγορη κι εύκολη εφαρμογή και όχι με συστατικά σιλικόνης που απαιτούν εφαρμογή με μπολ και πινέλο. (Δεν περιέχει θεϊκές ενώσεις, επειδή οι θεϊκές ενώσεις διασπούν τα έλαια στις θεραπείες, πράγμα που προκαλεί την συντομότερη αποδυνάμωση των θεραπειών).

 

Lasio2Θέλω να έχω τα μαλλιά μου ίσια, αλλά δεν τα θέλω κοκαλωμένα, μπορώ να κάνω την θεραπεία LASIO KERATIN TREATMENT;

Βεβαίως και μπορείτε! Έχουμε διαφορετικές φόρμουλες που είναι ιδανικές για κάθε τύπο μαλλιών!

Είμαι έγκυος ή θηλάζω. Είναι ασφαλές να κάνω την θεραπεία LASIO KERATIN TREATMENT;

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές  των προϊόντων  σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Εξαιτίας αυτού, το κομμωτήριο μας ΔΕΝ εκτελεί υπηρεσίες  LASIO KERATIN TREATMENT σε εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Γιατί πρέπει να ξεπλένω την κερατίνη μετά από 24 ώρες, τι είναι τόσο σημαντικό;

ΟΛΕΣ οι θεραπείες Κερατίνης LASIO ξεπλένονται από τα μαλλιά σας 24 ώρες μετά την εφαρμογή!!!! Δεν έχει αποδεχτεί ότι υπάρχει όφελος αν παραμείνει η θεραπεία για περισσότερο από 24 ώρες. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να προκληθεί υπερκερατινοποίηση των μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά εμποτίζονται με υπερβολική ποσότητα πρωτεΐνης. Το αποτέλεσμα είναι εύθραυστα, αφυδατωμένα μαλλιά που σπάνε εύκολα και απαιτούν έξτρα ενυδάτωση. Οπότε είναι ένα must, την υπηρεσία αυτήν την παρέχει το κομμωτήριο μας σε σας ΔΩΡΕΑΝ.

Χρειάζεται να αποφύγω τα σαμπουάν, δηλαδή προϊόντα  που περιέχουν Χλωριούχο Νάτριο;

Σημαντικό είναι ότι  θα πρέπει,  να αποφύγει το Χλωριούχο  Νάτριο. Καταστρέφει τα μόρια κερατίνης και θα μειωθεί η διάρκεια ζωής της κάθε θεραπείας με κερατίνη. Πρέπει να γίνετε χρήση μόνο με σαμπουάν και μαλακτικές που ΔΕΝ περιέχουν Χλωριούχο Νάτριο.

Πόσο σημαντική είναι η μετέπειτα φροντίδα;

Μετ έπειτη παρακολούθηση είναι το παν. Καθορίζει όχι μόνο τη διάρκεια αλλά και την ποιότητα της θεραπείας κερατίνης  σας, καθώς και  χρησιμοποιώντας το κατάλληλο σαμπουάν και κοντίσιονερ είναι μόνο το πρώτο βήμα στη σωστή συντήρηση των μαλλιών σας στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια του πρώτου 24 ωρών   είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε τη χρήση κλιπ, λάστιχα, κορδέλες ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να αφήσει ένα σημάδι στα μαλλιά σας.

Είμαστε διπλά σας για να σας δώσουμε τις σωστές συμβουλές για την σωστή συντήρηση στο σπίτι σας  καθ όλη  την διάρκεια της θεραπείας LASIO KERATIN TREATMENT.  Αν ξεχάσετε κάτι ή έχετε απορίες μετά την LASIO KERATIN TREATMENT σας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2310845064 ή στο e Mail : [email protected]

images (1)©LASIO,INC. NEW YORK